Разследването на изчезването на  12-годишния Александър, което се ръководи от

...
Разследването на изчезването на  12-годишния Александър, което се ръководи от
Коментари Харесай

Разследването на изчезването на 12-годишния Александър се взима на специален надзор

Разследването на изгубването на  12-годишния Александър, което се управлява от прокуратурата в Перник, се взима на специфичен контрол от Апелативна прокуратура - София и Върховната касационна прокуратура.
Прокуратурата в Перник образува досъдебно произвеждане още в петък вечерта, часове, откакто стана ясно за изгубването на момчето.
Все още няма водеща версия за изгубването на 12-годишният Александър от Перник, оповестиха от Областната дирекция на полицията в града.
Детето се търси към този момент трети ден, интервенцията ще продължи до постигането на резултат, осведоми БНР.
Общо 36 сигнала са тествани от полицията през трите дни на издирването на 12-годишния Александър, обхожда се терен сред 15 и 20 километра от мястото на изгубването на детето. Издирва се от повече от 300 души служители на реда на ден. В интервенцията се включва хеликоптер на Гранична полиция и следови кучета, заяви старши комисар Павел Млеканов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник:
" Прокуратурата образува досъдебно произвеждане, има изнесени обстоятелства и условия, които са предмет на това досъдебно произвеждане. Факти и условия по него, които са инкорпорирани вътре, може да каже единствено прокуратурата. Днес значителен периметър обхвана хеликоптера. Радомир е част от територията на Областна дирекция Перник, обгръща и Земен, и Ковачевци - тъй че се ревизира и там. ”
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР